29,99Lei

farsa 27014 - spary cu miros urat

farsa 27014 - spary cu miros urat
Intr-un micut spray, cat un paralizant, se gaseste o substanta CRIMINALA. Dai un fas si fugi. Asta este singura instructiune normala. ( Ei cica sa ai grija sa nu iti dai in ochi cu el :)) ) . Acest cadou este unul dintre cele mai inedite cadouri , puteti sa faceti o farsa oricui va permiteti :D .
Aceste farse, glume proaste sau bune, pacaleli de 1aprilie, bancuri, poante pentru copii, femei, fete, baieti sau barbati, elevi, studenti sau prieteni, din aceste magazine de cadouri online ale firmei noastre fac parte din categoria cadouri farsa, pacaleala, gluma sau poanta, un cadou ideal de 1 aprilie, ziua pacalelilor, la scoala, pentru acasa, haioase, amuzante, faine, comice, seci, scurte, funny, de ras, deocheate, hazlii, sexy, xxx, porcoase, farse de prost gust, cu umor, super tari, aproape gratis.
La multe din ele aveti si videoclipuri, filme si poze !!! Sunt farse jocuri cu umor, perle super in direct de intai aprilie !!! Asteptam sa ne trimiteti filmulete despre farsele jucate prietenilor, ptr. a le pune on line !!!
Aceste idei de farse sau pacaleli sunt mai tari decat farsele lui Buzdugan, Jugaru, Garcea, Fatu, Doru Octavian Dumitru, carcotasii, Vacanta Mare sau radio 21 sau Kiss fm...
Reviews
Categories
AGENDE (3)
ARTIZANAT-> (48)
IT&C-> (53)
JOCURI SI JUCARII-> (51)
  FARSE-> (31)
    FARSA 14,99 LEI (8)
    FARSA 19,99LEI (1)
    FARSA 29,99 LEI (3)
    FARSA 7,49 LEI (10)
    FARSA 9,99 LEI (9)
  geomag (2)
  Jocuri (10)
  MAGIE (5)
PAPETARIE SI BIROTICA-> (156)
ROBOTI (3)
SERVICII COPYCENTER-> (6)
STAMPILE-> (36)
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
0 items